Cargoplanner.nl | Koerier Limburg 045-7113334

Koeriersdienst internationaal

Koerier internationaal

Een koerier die internationaal brieven, pakketten en pallets bezorgd is de ideale partner voor internationaal opererende bedrijven.

Internationaal een pakket versturen kan soms beduidend langer duren dan wanneer u dit pakket nationaal verstuurt.

Als u een internationale koerier inhuurt zijn de meeste bestemmingen in Europa zelfs als sameday te boeken. De zending gaat dan direct, en daarmee een stuk sneller, van het laadadres naar het losadres. Dus ook als dit een adres in het buitenland is. Binnen 24 uur is echt een heel groot gebied binnen Europa bereikbaar per spoedkoerier.

Houdt u er zeker bij internationale pakketten wel rekening mee dat er ook daadwerkelijk een ontvanger aanwezig is. Als u om 1600 een koerier naar Berlijn (Duitsland) stuurt vanuit Nederland zal deze daar pas laat in de avond aankomen. Dat is voor ons uiteraard geen probleem maar voor de ontvanger misschien wel. Stem dus van tevoren af dat er iemand aanwezig is die uw pakket of pallet kan ontvangen. Overigens geldt dit niet alleen voor internationale transporten maar ook voor nationale transporten. Echter zit men op dit soort zendingen meestal met smart te wachten.

Niet elke koeriersdienst werkt internationaal. Wij doen dit echter wel. In principe rijden wij naar afleveradressen in heel Europa. Momenteel liggen de meeste internationale bestemmingen in  België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk maar we rijden voor u ook graag naar Italië, Spanje, Oostenrijk, Denemarken, Zweden etc etc.

Voor de meeste internationale transporten volstaat een vrachtbrief (CMR) maar voor sommige landen die niet binnen de EU vallen maar wel binnen Europa, zijn aanvullende documenten benodigd.

Een internationaal pakket per spoedkoerier sturen heeft natuurlijk veel voordelen. Het wordt supersnel bezorgd en men weet zeker dat het niet in een of ander sorteercentrum kwijt raakt. Daarnaast wordt het eenmaal in een koeriersauto ingeladen en op de bestemming pas uitgeladen. Dit zorgt ervoor dat er geen beschadigingen aan het pakket ontstaan. Gezien onze chauffeur met uw pakket of pallet  rechtstreeks naar de bestemming rijdt zal de prijs voor dit vervoer uiteraard hoger liggen dan wanneer u dit gewoon via een reguliere pakketdienst verstuurd. Deze twee verschillende diensten zijn echter nauwelijks te vergelijken. De overeenkomst van bij diensten is dat er een brief pakket of pallet van een verzender naar een ontvanger gaat. Daar is dan ook alle mee gezegd.

De kosten voor het inzetten van een koerier internationaal is echt per bestemming en vracht verschillend. Vraagt u gerust bij ons een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan uiterst snel van ons een prijsopgave.

Spread the love

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.