Cargoplanner.nl | Koerier Limburg 045-7113334

Koerier Limburg

Koerier Limburg

Koerier nodig ?

Als uw bedrijf een koerier nodig heeft in Limburg is Koerier Limburg de geschikte partner. Al meer dan 15 jaar vervoeren wij spoedzendingen voor bedrijven en zelfs voor overheidsinstanties. Koerier Limburg is een handelsnaam van Cargoplanner Logistics B.V. en is ook zo geregistreerd bij de kamer van koophandel.
Wij werken echter niet alleen in Limburg. Wij vervoeren uw express-pakketten en pallets van en naar vele bestemmingen in Europa.

Spoed koerier

Als uw pakket of pallet écht met spoed moet worden vervoerd. Onze koeriers komen uw spoedzending direct ophalen en rijden dan rechtstreeks naar het bezorgadres. Zo komt uw zending op de snelst mogelijke manier aan op de bestemming. Dit soort spoedopdrachten vormt meer dan 90% van de werkzaamheden die wij voor onze klanten uitvoeren. Uiteraard doen we dit ook graag voor úw bedrijf. Onze koeriers rijden echter alleen in opdracht van bedrijven en overheidsinstanties. Hoewel spoed koerier misschien het beeld opwekt van een bestelauto die met hoge snelheid over de snelweg jaagt, is dit toch niet het geval. Onze koeriers houden zich altijd netjes aan de snelheid en de geldende verkeersregels. Niet alleen omdat dat zo hoort maar natuurlijk ook omdat u graag uw zending heelhuids op de bestemming wil laten bezorgen.

Pallets versturen vanuit Limburg

Ook voor het vervoer van pallets met goederen van of naar Limburg kunt u onze koeriersdienst inschakelen. Gezien het spoedeisende karakter van de werkzaamheden die wij verrichten doen wij niet aan palletruil. Onze auto’s hebben geen lege pallets bij zich. Als u dus met spoed een pallet wil laten vervoeren wordt deze pallet met uw goederen uiteraard rechtstreeks naar uw klant gebracht maar er zal geen lege pallet retour komen. Houdt u hier rekening mee als u de kosten aan uw klant zou doorberekenen. Een europallet koopt men echter voor een paar euro.

Als u een pallet wil versturen is het van belang om te weten of deze pallet op beide adressen met een heftruck kan worden geladen en gelost. Als dit niet het geval is kunnen we voor u een bestelauto met een laadklep inzetten. De koerier kan dan met een palletwagen uw pallet zelf met een laadklep in de auto zetten en op dezelfde manier ook weer eruit halen. De kosten voor een bestelauto met laadklep zijn echter hoger. Het is dus altijd handig om even te controleren of dit ook wel echt nodig is.

Offerte koerier Limburg

Samen met u bekijken we altijd wat voor u de snelste en gunstigste oplossing is om uw pakket of pallet(s) te vervoeren. Daarbij kijken we ook naar welk voertuig het meest geschikt is.
Voor een uiterst snelle offerte vult u ons offerteformulier in of neemt u telefonisch per e-mail contact met ons op.

 

Spread the love