Cargoplanner.nl | Koerier Limburg 045-7113334

Idee. Bel een koerier

Koerier / spoedtransport tijdens nieuwe strenge Corona-maatregelen

De hernieuwde Corona-maatregelen brengen weer veel mensen en bedrijven in de problemen. Er zullen weinigen zitten te wachten op deze maatregelen. Mensen zullen psychische problemen ondervinden omdat ze het contact met anderen missen. De meeste detailhandel ligt plat maar gelukkig blijven er ook nog heel veel “gewone” bedrijven gewoon draaien. Dat moet natuurlijk ook wel. De economie krijgt al een dreun van jewelste en er zullen toch ook belastingcentjes binnen moeten blijven komen. En natuurlijk zijn heel veel bedrijven gewoon broodnodig voor het dagelijks bestaan.

Maar ook voor deze bedrijven zijn dit in zowel financiële als operationele zin wederom moeilijke tijden. (Spoed)transport vormt hierin een smeermiddel. Als er afstanden moeten worden overbrugd omdat medewerkers vanuit huis werken of goederen van het ene bedrijf naar het andere moeten komt er altijd transport aan te pas.

Als u uw eigen medewerkers niet onnodig de weg op wilt sturen, kunt voor alle spoedtransporten en koeriersdiensten bij ons terecht. Het zijn voor ons de normale werkzaamheden maar wellicht is het voor uw bedrijf nu opeens een mogelijkheid waar u voorheen wellicht niet eens over hebt nagedacht.

Graag som ik enkele voorbeelden op van situaties waarin onze koeriers u goed van dienst kunnen zijn. (Ook in deze periode)

Medewerkers die opeens thuis moeten blijven hebben vaak wel bepaalde spullen van hun werk nodig om hun werkzaamheden thuis voort te kunnen zetten. In plaats van dat al deze medewerkers naar hun werk rijden en elkaar daar alsnog treffen kunnen deze spullen ook aan huis worden bezorgd. Denk aan hardware, documenten, proefmonsters. Uiteraard kunnen wij ook het transport tussen collega’s onderling vervoeren.

Machines houden geen rekening met Corona-maatregelen en kunnen altijd kapot gaan. Om uw bedrijf toch draaiende te houden kunnen onze koeriers u vliegensvlug van reserveonderdelen voorzien zodat uw bedrijf weer snel door kan.

Ook voor diverse overheidsinstellingen zijn wij onderweg met documenten, testmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen.

U kunt zich dus bij veel “bewegingen” afvragen: “Is het wellicht niet verstandiger om dit door een koerier te laten doen?”

Denkt u dat de inzet van een koerier uitkomst kan bieden? Neem contact met ons op per telefoon of email en leg uw situatie uit. Dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.

Graag wil ik u er wel op wijzen dat wij geen pakketdienst zijn. Onze koeriers rijden niet door het land (of eigenlijk Europa) met tientallen pakketjes van verschillende afzenders en geadresseerden. Geen pakketjes die dagenlang in sorteercentra liggen omdat de capaciteit het niet toe laat. Ook geen pakketjes die zomaar verdwijnen. Wij verzorgen uitsluitend spoedtransporten en koeriersdiensten waarbij een auto met chauffeur per rit maar voor één klant onderweg is. Dat kan wel betekenen dat u bijvoorbeeld met één auto spullen bij meerdere medewerkers laat bezorgen. Maar dit gaat nooit via een distributiecentrum. De zendingen worden opgehaald en aansluitend op de diverse adressen bezorgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden ? Neem contact met ons op !

Spread the love