Rittenadministratie voor onze klanten

Afbeelding rittensysteem

Rittenadministratie positief voor zowel klant als aanbieder.

Een rittenadministratie wordt door veel koeriersbedrijven / expeditiebedrijven bijgehouden. Echter is deze vaak niet toegankelijk voor hun klanten. Dit terwijl dit voor zowel de dienstverlener als voor de klant een zeer positief punt kan zijn.

De voordelen van inzage in de rittenadministratie voor onze klanten.
Het kan zomaar opeens voorkomen dat u direct wilt weten wie er voor een bepaalde zending heeft getekend of u wilt daarvan zelfs graag direct de vrachtbrief inzien. Of een collega vraagt wat de kosten van een transport in het verleden zijn geweest omdat men deze kosten nog moet doorbelasten aan de afnemer.
Ook kunt u de status van actuele koeriersritten inzien. U wordt echter altijd direct op de hoogte gebracht zodra een rit is afgerond.
Als u toegang heeft tot de rittenadministratie kunt u dit soort zaken direct inzien. 24 uur per dag. Dit zonder tussenkomst van onze planning. Alle gegevens worden uiteraard via een beveiligde SSL verbinding verstuurd. Cargoplanner maakt gebruik van een uitgebreid SSL-certificaat. Dat betekent dat ook daadwerkelijk is geverifieerd welk bedrijf erachter zit.

Er zijn ook voordelen voor de dienstverlener uiteraard.
Het grote voordeel voor de dienstverlener is uiteraard het feit dat hij / zijn geen gegevens voor de klant hoeft op te zoeken en per email te versturen. Dit is dus pure tijdswinst. Mocht een klant echter om informatie vragen dan zal deze natuurlijk altijd worden verstrekt. Het kan echter een heel stuk sneller gaan wanneer u het zelf opzoekt.

Zelf transporten inboeken.
Het is ook mogelijk om via dit systeem zelf nieuwe transporten in te boeken. Wij vragen echter om van deze functie geen gebruik te maken om misverstanden te voorkomen. Het zou natuurlijk zonde zijn als er een veel te grote auto wordt geboekt waardoor de kosten veel hoger uitvallen of als er een te kleine auto wordt geboekt waardoor uw zending helemaal niet kan worden vervoerd en er een andere auto moet komen. Om die reden kiezen wij ervoor om zelf de koerierszendingen in te boeken. Zo kunnen we samen met u bekijken welk voertuig geschikt is. Wilt u echter perse zelf ritten inboeken dan kan dit in goed overleg worden geregeld.

Bent u al klant maar heeft u nog geen toegang tot uw rittenadministratie?
We hebben in het verleden via een algemene email onze klanten erop geattendeerd dat deze mogelijkheid bestaat. Het kan natuurlijk zijn dat u geen behoefte heeft aan toegang tot uw rittenadministratie en dat is uiteraard geen probleem. Wenst u hier wel gebruik van te maken dan hoeft u maar een bericht naar ons te sturen en dan zullen wij een login voor uw rittenadministratie aanmaken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Heeft u al toegang tot uw rittenadministratie? Dan kunt u hier inloggen

 

Afbeelding rittensysteem
Afdbeelding rittensyteem www.easytrans.nl

 

 

Spread the love

Heeft u vragen?