Cargoplanner.nl | Koerier Limburg 045-7113334

Koerier / spoedtransport nodig? Direct onderweg Alle formaten Heel Europa Rechtstreeks van A naar B 24 uur per dag

bestelauto's
+
Jaren ervaring
+
Transporten
+
Tevreden klanten

Koerier of spoedtransport nodig?


Onze koeriersdienst heeft veel voertuigen beschikbaar om uw spoedzending direct te vervoeren.
Of het nu een enveloppe, pakket, pallet of een nog grotere zending is. Cargoplanner | Koerier Limburg regelt het voor u.
Onze koeriers halen de zending zo snel mogelijk, of op het door u gewenste tijdstip, op en gaan vervolgens rechtstreeks naar het losadres. Zowel laadadres als losadres kunnen binnen heel Europa zijn. De koerier gaat uiterst zorgvuldig met uw documenten en pakketten om zodat ze veilig op hun bestemming aankomen. Gezien ze rechtstreeks van A naar B gaan komen ze niet terecht in distributiecentra.
Dankzij ons realtime track&trace-systeem waarmee de voertuigen zijn uitgerust kunnen we altijd zien waar de koerier met uw pakket is. Uiteraard wordt u direct ingelicht zodra uw spoedzending is afgeleverd en ook geven wij de naam van de ontvanger door. Er moet altijd worden getekend voor ontvangst van uw pakket. Als u niet zelf over een vrachtbrief beschikt zal de chauffeur ter plekke een vrachtbrief invullen. Natuurlijk kunt u ook uw eigen vrachtbrief gebruiken als u die heeft.

Uiteraard is het mogelijk om voordat u de koeriersdienst inschakelt, eerst een prijsopgave te vragen. Deze ontvangt u binnen enkele ogenblikken nadat u heeft gebeld of gemaild. 

Bestelauto haalt pakket op
TLN
Aangesloten bij Transport en Logistiek Nederland
Call Now Button Klik om te bellen