Cargoplanner.nl | Koerier Limburg 045-7113334

Koerier Maastricht

Koerier Maastricht

Koerier in Maastricht nodig?

Als u snel een koerier nodig heeft in Maastricht belt u Cargoplanner.
Wij hebben veel koeriers in zuid Limburg. Dus ook koeriers die zeer snel in Maastricht kunnen zijn.
Diverse bedrijven en overheidsinstellingen uit Maastricht mogen wij reeds tot onze klantenkring rekenen. Onze koeriers kunnen uw documenten en/of pakketten bijzonder snel binnen Maastricht bezorgen.
Uiteraard kunnen we uw zendingen ook tot ver buiten Maastricht bezorgen.

Koeriersdienst Limburg.

Koerier Limburg is een officiële handelsnaam van Cargoplanner Logistics B.V. In den beginnen was onze koeriersdienst erg op Limburg gericht maar nu hebben we klanten en bestemmingen door heel Europa. Limburg en uiteraard Maastricht, als hoofdstad van Limburg, blijven voor ons van groot belang. In (zuid) Limburg is genoeg bedrijvigheid en veel van de gevestigde bedrijven maken gebruik van Cargoplanner als ze een koerier in Maastricht of de wijde omtrek nodig hebben. Daarnaast beschikken wij ook over een grote opslagruimte voor bedrijven op Maastricht-airport.

Koerier Maastricht – airport

Vanuit onze opslag op Maastricht-airport verzorgen wij dagelijks diverse same-day bezorgingen. Ook zijn diverse klanten op Maastricht-airport gevestigd. Hier zijn wij dan ook met grote regelmaat te vinden om documenten pakketten of pallets op te halen en deze rechtstreeks naar hun bestemming te brengen.

Heeft u ook iets dat met spoed en / of grote zekerheid moet worden vervoerd? Binnen Maastricht of ver daarbuiten ? Neem direct vrijblijvend contact met ons op voor een razendsnelle offerte.

 

 

Spread the love

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.