Sameday delivery

Sameday delivery

Wat is Sameday delivery ?

Sameday delivery is een Engelse term die veel wordt gebruikt in de logistiek. Het betekent gewoonweg “bezorging op dezelfde dag”.

Sameday delivery. Bezorging dezelfde dag in de Benelux

In Nederland, België en Luxemburg zien we een toenemende vraag naar sameday delivery -diensten. Deze dienst houdt in dat producten die (online) besteld zijn, binnen dezelfde dag bij de klant worden afgeleverd. Het succes van sameday delivery is grotendeels toe te schrijven aan de geografische compactheid van de regio, waardoor we snelle leveringen kunnen garanderen. Ook de goed ontwikkelde infrastructuur speelt een belangrijke rol in de haalbaarheid van deze snelle bezorgopties. Uiteraard kunnen we ook in een groot gebied buiten de Benelux uw goederen dezelfde dag nog bezorgen.

Regel uw sameday delivery supersnel met Cargoplanner

Als u uw document of pakket vóór 11:00 aanmeldt wordt dit nog voor 17:00 bezorgd binnen de Benelux. Uiteraard kunt u ook nog later een sameday aanmelden indien men ook nog later aanwezig is op het adres van de ontvanger.
Het is wel belangrijk om te weten dat de chauffeur uw pakket echt bij de ontvanger moet kunnen bezorgen of op uw verzoek eventueel op een andere adres in de buurt. In tegenstelling tot een “gewone” pakketdienst kunnen wij uw pakket niet naar een lokaal postkantoor brengen om daar af te laten halen. Dat is overigens ook meestal niet de bedoeling van een Sameday-pakket. Dit zijn vrijwel altijd pakketten waar de ontvanger echt op zit te wachten.

  • Vraag via onze offertepagina het tarief aan voor een Sameday delivery.
  • U ontvangt razendsnel en vrijblijvend het tarief van uw zending.
  • Na akkoord haalt onze koerier uw document of pakket op en bezorgt dit dezelfde dag nog.
  • Op verzoek kunt u een realtime tracking-code ontvangen zodat u uw zending kunt volgen.
  • Zodra uw goederen zijn bezorgd ontvangt u van ons direct een bericht.

Vraag direct een supersnelle offerte aan voor uw spoedbestelling.

 

Spread the love

Heeft u vragen?