Bijna te laat met belangrijke post voor de Belastingdienst te Heerlen?

Koeriersdienst nodig?

Onze koeriersdienst is gevestigd in Limburg en heeft veel voertuigen beschikbaar om uw spoedzending direct te vervoeren. Ook internationaal

Belastingdienst brief koerier

Bijna te laat met belangrijke post voor de Belastingdienst te Heerlen?

Dat komt vaker voor dan u denkt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om dezelfde dag nog post te bezorgen bij het kantoor van de Belastingdienst op de Kloosterweg 22 6412 CN Heerlen.
Vaak is dit post die is gericht aan Postbus 100 te Heerlen.

Wij printen zelf uw documenten. Wij ontvangen dan van u een scan van de documenten per email. Zorg ervoor dat u de documenten ook voorziet van uw handtekening voordat u deze scant. Deze worden vervolgens afgedrukt en in een blanco enveloppe, voorzien van uw gegevens als afzender, gestopt. Dit document wordt dan afgegeven bij het kantoor van de Belastingdienst. De afgetekende vrachtbrief krijg u vervolgens per email gestuurd als bewijs van aflevering.

De kosten voor deze service bedragen € 45 excl b.t.w.
Dit is inclusief het afdrukken van de documenten tot maximaal 20 pagina’s. We kunnen uiteraard ook meer pagina’s afdrukken tegen een toeslag.

Het is belangrijk om te weten dat wij deze documenten alleen tijdens kantooruren bij de Belastingdienst kunnen bezorgen.

Als u gebruik wilt maken van deze spoedservice kunt u per telefoon of email contact met ons opnemen.

Uiteraard kunnen wij ook originele documenten bij uw bedrijf ophalen en rechtstreeks naar het betreffende Belastingkantoor brengen. Vraagt u in dat geval een offerte aan.

*** wij zijn geen afdeling van de Belastingdienst en hebben ook geen overeenkomst met de Belastingdienst – wij verzorgen slechts het bezorgen van uw post per koerier ***