Pakket laten ophalen: De gemakkelijke manier om zakelijke pakketten te verzenden

Koeriersdienst nodig?

Onze koeriersdienst is gevestigd in Limburg en heeft veel voertuigen beschikbaar om uw spoedzending direct te vervoeren. Ook internationaal

Het laten ophalen van pakketten bij klanten is een belangrijk maar vaak vergeten onderdeel van de bedrijfsvoering. Gelukkig is er een handige oplossing: het laten ophalen van zakelijke pakketten bij klanten door heel Europa. Express pickup door Cargoplanner, een betrouwbare en efficiënte service die je helpt bij het op laten halen van zakelijke pakketten vanaf elke gewenste locatie.

Wat is express pickup?

Express pickup is een service aangeboden door Cargoplanner waarmee je jouw zakelijke pakketten kunt laten ophalen vanaf elke locatie die je maar wilt. Of je nu een pakket wilt verzenden naar een klant, een retourzending wilt organiseren of onderdelen wilt laten ophalen voor reparaties, express pickup biedt de oplossing. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak maken en het pakket klaarzetten op de gewenste ophaallocatie. Reguliere pakketdiensten vertrekken vaak binnen een minuut als een pakket niet direct klaar staat. Dit is waar Cargoplanner een stapje verder gaat. De chauffeur van Cargoplanner vertrekt pas zodra hij het pakket heeft gekregen of dat door de opdrachtgever is bevestigd dat het pakket inderdaad niet aanwezig is.

Ophalen van medische goederen in ziekenhuizen

Wij halen reeds voor enkele klanten retourgoederen op in ziekenhuizen of bij vertegenwoordigers. Ook als deze goederen niet direct klaar staan bij de afdeling logistiek zorgt onze chauffeur dat ze toch worden opgehaald, ook als deze op een andere afdeling staan. Het is daarom handig om op voorhand zo veel mogelijk informatie aan te leveren. Een contactpersoon en telefoonnummer van iemand die daadwerkelijk weet waar het over gaat doet wonderen.

Pakketten met defecte onderdelen laten ophalen

Als een onderdeel defect is betekent dit niet meteen dat het waardeloos is. Terugsturen met een reguliere pakketdienst kan resulteren in verlies of verdere beschadiging. Bij hoogwaardige technologische onderdelen wil men liever niet dat ze in verkeerde handen vallen, ook niet als ze defect zijn. Met de ophaalservice van Cargoplanner kan je op een gewenst tijdstip onderdelen en pakketten laten ophalen op elke locatie.

Voordelen van express pickup

Het laten ophalen van zakelijke pakketten biedt verschillende voordelen:

 1. Gemak en tijdsbesparing: Met express pickup hoef je niet zelf naar locatie te gaan maar regel je met een simpel telefoontje of e-mail een koerier van Cargoplanner. Dit bespaart je tijd en moeite, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke taken binnen je bedrijf.
 2. Flexibiliteit: Je kunt een ophaallocatie kiezen die het beste bij jouw zakelijke behoeften past. Of het nu jouw bedrijfsadres is, een magazijn of een andere locatie, express pickup zorgt ervoor dat het pakket op de gewenste plek wordt opgehaald.
 3. Efficiëntie: Cargoplanner zorgt voor een snelle en betrouwbare afhandeling van je zakelijke pakketten. We werken met ervaren professionals die weten hoe ze met zorg met je pakketten om moeten gaan.
 4. Track & trace: Met express pickup krijg je de mogelijkheid om je pakketten te volgen. Je ontvangt een trackingnummer waarmee je de status van je zending kunt controleren, zodat je altijd op de hoogte bent van waar je pakket zich bevindt.

Hoe werkt het proces van express pickup?

Het proces van express pickup is eenvoudig en efficiënt:

 1. Afspraak maken: Neem contact op met Cargoplanner om een afspraak te maken voor de ophaalservice. Geef de gewenste ophaallocatie en het tijdstip door.
 2. Verpakken en labelen: Zorg ervoor dat je je zakelijke pakket goed verpakt en voorziet van het juiste label. Dit zorgt voor een veilig transport en een soepele afhandeling. Een label en vrachtbrief kunnen wij ook per e-mail versturen.
 3. Ophalen en verzenden: Op de afgesproken dag en tijd zal een koerier van Cargoplanner het pakket ophalen op de door jou aangegeven locatie. Vervolgens wordt het pakket snel en betrouwbaar rechtstreek naar de bestemming gebracht. Dit kan ook naar een opslaglocatie van Cargoplanner zijn.

Kosten en tarieven

De kosten en tarieven voor express pickup kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals het gewicht, de grootte en de bestemming van het pakket. Neem contact op met Cargoplanner voor een offerte op maat en meer informatie over de prijzen.

Tips voor een succesvolle verzending

Om ervoor te zorgen dat je zakelijke pakketten succesvol worden verzonden, zijn hier enkele handige tips:

 1. Verpakking: Zorg voor een stevige verpakking die het pakket beschermt tijdens het transport.
 2. Labeling: Zorg ervoor dat het pakket duidelijk is gelabeld met het juiste adres van de ontvanger.
 3. Inhoudsbeschrijving: Vermeld een duidelijke beschrijving van de inhoud van het pakket, vooral als het om gevoelige of breekbare items gaat.

Veelgestelde vragen over het laten ophalen van zakelijke pakketten

 1. Kan ik een pakket laten ophalen vanaf een andere locatie dan mijn bedrijfsadres? Ja, met express pickup kun je een ophaallocatie kiezen die het beste bij jouw behoeften past.
 2. Kan ik onderdelen laten ophalen voor reparaties? Ja, express pickup is ook geschikt voor het ophalen van onderdelen voor reparaties.
 3. Hoe lang duurt het voordat mijn pakket wordt bezorgd? Wij zijn gespecialiseerd in spoedtransporten. Het pakket gaat altijd rechtstreeks van A naar B. Informeer bij Cargoplanner voor meer informatie.
 4. Kan ik mijn pakket volgen tijdens het verzendproces? Ja, je ontvangt een trackingnummer waarmee je de status van je pakket kunt volgen.

Conclusie

Het laten ophalen van zakelijke pakketten is een handige en efficiënte manier om je zendingen op te laten halen en te verzenden. Met express pickup door Cargoplanner kun je je pakketten vanaf elke gewenste locatie laten ophalen en verzenden naar je klanten, retourlocaties of voor reparatiedoeleinden. Het biedt gemak, flexibiliteit en betrouwbare service, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

Prijsopgave ? Bel of mail Cargoplanner. Of vul het offerteformulier in.