Cargoplanner.nl | Koerier Limburg 045-7113334

Opslagruimte Heerlen / Parkstad / Limburg

Opslagruimte voor uw bedrijf vinden kan heel eenvoudig zijn. U neemt contact op met Cargoplanner en u kunt direct gebruik maken van de opslagcapaciteit van Cargoplanner / Opslaglimburg.nl

Laat ons uitleggen waarom u dat zou moeten doen.
U kunt natuurlijk zelf een grote opslagruimte huren. Dat zal puur per m2 gerekend goedkoper zijn. Er kleven echter nadelen aan een eigen opslagruimte. Zo gaat u een huurcontract aan voor langere tijd en betaalt u ook voor de vierkante meters die u niet gebruikt. Daarnaast komen er natuurlijk energiekosten bij en dient u telkens zelf aanwezig te zijn om uw goederen te laden en te lossen.

Als u uw goederen, voorraad, machines, reserveonderdelen etc bij Cargoplanner opslaat wordt alles voor u geregeld.

Locatie
Onze loods ligt op industrieterrein In de Cramer te Heerlen. Dit is het industrieterrein bij de woonboulevard. Dit ligt dus vlak bij de snelweg en is gemakkelijk bereikbaar.

Veiligheid
Onze loods is voorzien van camerabewaking en het terrein is afgesloten op tijden dat er niemand aanwezig is.

Laden / lossen
Wilt u uw voorraden rechtstreeks bij de opslag laten bezorgen? Dat is geen probleem. U geeft aan wanneer uw de levering verwacht en wij zorgen ervoor dat de goederen worden gelost. U hoeft hiervoor dus niet zelf aanwezig te zijn. Dat mag natuurlijk wel. Wilt u de goederen weer (laten) ophalen dan werkt dat hetzelfde.

Transport
Wij zijn gespecialiseerd in spoedtransporten. Uiteraard kunnen wij dan ook uw voorraden direct per koerier bezorgen bij uw klanten of medewerkers. Zo kunt u bijvoorbeeld reserveonderdelen bij ons opslaan en direct naar een servicelocatie laten brengen waar ook uw monteur aan het werk is. Wij kunnen dit bezorgen binnen heel Europa.

Kosten
U betaalt bij ons een vast bedrag per palletplaats of m2 per dag. Als u dus (tijdelijk) geen voorraden heeft om op te slaan heeft u ook geen kosten.

Bent u op zoek naar opslagruimte? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de tarieven voor uw wensen.

 

Opslagruimte / loods Heerlen Parkstad Limburg
Opslagruimte Heerlen Parkstad Limburg