Betrouwbare en snelle bezorgdienst: Laat uw bezorging over aan ons professionele team

Bezorgdienst

Wilt u uw bezorgdienst uitbesteden aan een professionele vervoerder? Heeft u ooit een dringende behoefte gehad om iets te laten bezorgen, maar had u niet het juiste middel om dat te doen? Of misschien heeft u wel eens last gehad van onbetrouwbare bezorgservices die niet aan uw verwachtingen voldeden? Als dit bekend klinkt, dan bent u hier op de juiste plek. Onze bezorgdienst biedt u gegarandeerd betrouwbare en efficiënte diensten die al uw bezorgproblemen zullen oplossen.

Introductie tot onze bezorgdienst

Onze bezorgdienst is erop gericht om u te voorzien van de beste bezorgoplossingen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor u om uw pakketten veilig en op tijd te laten bezorgen. Zeker in drukke periodes waarin de reguliere bezorgdiensten het vaak laten afweten. Daarom hebben wij een team van professionals samengesteld dat toegewijd is aan het leveren van de hoogste kwaliteit service. Wij zijn trots op onze betrouwbaarheid en efficiëntie in het vervoer van uw goederen rechtstreeks naar uw klanten. Wij kunnen met een grote flexibiliteit uw bezorgdienst overnemen of ondersteunen.

Betrouwbaarheid van onze bezorgdienst

Professioneel team

Een van de sleutels tot onze betrouwbare service is ons team van professionele bezorgers. Zij zijn uitgebreid getraind en hebben jarenlange ervaring in het vak. Dit betekent dat ze weten hoe ze moeten omgaan met verschillende soorten pakketten en bezorgsituaties, waardoor we kunnen garanderen dat uw zending altijd veilig en intact aankomt.

Veilig en efficiënt bezorgen

We begrijpen dat veiligheid een topprioriteit is als het gaat om het bezorgen van uw goederen. Daarom hebben we strikte protocollen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat uw pakketten veilig worden behandeld en vervoerd. Bovendien streven we ernaar om uw zending zo efficiënt mogelijk te bezorgen, zodat u niet lang hoeft te wachten.

Efficiëntie van onze bezorgdienst

Dedicated bezorgdienst. Alleen úw goederen worden vervoerd.

Een van de dingen die onze service uniek maken, is dat we een dedicated bezorgdienst aanbieden. Dit betekent dat we alleen uw goederen vervoeren op het moment van bezorging, zonder andere klantenpakketten te mengen. Dit zorgt voor maximale efficiëntie en minimaliseert de kans op fouten of verwarring tijdens het bezorgproces.

Snelheid van bezorging

Naast betrouwbaarheid en veiligheid, staat snelheid hoog op onze prioriteitenlijst. Wij begrijpen dat u uw klanten uw goederen zo snel mogelijk willen ontvangen en daarom hebben we geoptimaliseerde routes en tijdschema’s om ervoor te zorgen dat we altijd op tijd leveren.

Gebruik van geavanceerde technologieën

We maken gebruik van de nieuwste technologieën om onze bezorgdiensten te verbeteren. Dit omvat het gebruik van GPS-tracking, geoptimaliseerde routeplanning, en digitale handtekeningtechnologieën voor een veilige en efficiënte bezorgervaring. Als uw bedrijf liever met papieren aftekenlijsten werkt is dat zeker geen probleem. Wij sturen u dan een gescande kopie van de routelijst.

Toepassingen van onze bezorgdienst

Zakelijke bezorgingen

Onze bezorgdienst bieden wij uitsluitend aan zakelijke klanten aan. Onze professionele en efficiënte service zorgt ervoor dat uw zakelijke operaties soepel verlopen.

Particuliere bezorgingen

Vaak gaat het om B2B-leveringen maar wij kunnen uiteraard uw goederen ook aan particuliere ontvangers bezorgen.

Tips voor het optimaliseren van uw bezorgervaring

Duidelijke instructies en adresgegevens

Het verstrekken van duidelijke instructies en correcte adresgegevens kan veel helpen om ervoor te zorgen dat uw goederen snel en efficiënt worden bezorgd. Zorg ervoor dat u altijd het volledige adres en eventuele specifieke instructies vermeldt bij het plaatsen van uw bestelling.

Optimaliseren van de routes

Onze chauffeurs kunnen de route rijden in de volgorde zoals u dat wenst. Wij kunnen echter ook een geoptimaliseerde route voor u maken zodat de kosten lager worden.

Volgen van uw bezorging

Met onze geavanceerde tracking-opties kunt u de voortgang van uw levering volgen vanaf het moment dat deze ons depot verlaat tot het moment dat deze bij u arriveert. Dit geeft u gemoedsrust en houdt u op de hoogte van de status van uw zending.

Is Uw Bezorgdienst Uitbesteden Een Goede Optie ?

Veel ondernemers leveren bestelde goederen zelf aan hun klanten. Ze willen bewust geen gebruik maken van de landelijke pakketdiensten uit angst voor verlies, breuk en/of vertragingen. Bovendien vinden veel klanten het prettig als er iemand namens het bedrijf komt waar men ook de spullen heeft gekocht.

Eigen bezorgservice

Een eigen bezorgservice kan echter behoorlijk duur zijn en ook veel geregel met zich meebrengen. De ondernemer is liever bezig met het verkopen van zijn producten dan met het bezorgen daarvan.
De kosten bestaan voornamelijk uit de kosten voor een of meerdere bestelauto’s en loonkosten of de eigen tijd indien men de bezorging zelf doet. Vaak denken ondernemers dat ze geld besparen door iets zelf te bezorgen. Hierbij wordt echter vaak over het hoofd gezien dat de ondernemer tijdens het bezorgen meestal geen omzet kan genereren.

Bezorgen uitbesteden

Het kan om verschillende redenen een goed idee zijn om deze bezorgservice uit te besteden aan een koeriersbedrijf / (lokale) pakketdienst. Het is daarbij wel van belang dat dit bedrijf zich namens uw bedrijf presenteert en tijdens de bezorgroute alleen met uw bestellingen bezig is. Ik zal een aantal punten opnoemen die van belang zijn bij het uitbesteden van uw bezorgservice.

 • Uitstraling

  Het is heel eenvoudig om de chauffeur / bezorger te voorzien van uw bedrijfskleding. Al heeft hij alleen maar een jas, vest of poloshirt aan waar uw naam en logo op staan. Het zal voor uw klanten direct herkenbaar zijn dat hij of zij de spullen komt bezorgen die bij u zijn besteld.

 • Geen grote investeringen in voertuig(en)

  De meeste goederen zullen met een bestelauto moeten worden bezorgd. Kleine spullen met een kleine bestelauto en grotere spullen met een bestelbus, eventueel voorzien van laadklep als de goederen te zwaar zijn om te tillen. Een representatieve bestelauto is uiteraard niet goedkoop. Voor een kleine bestelauto betaal je al snel € 15000 excl btw en voor een grote bestelwagen met laadklep al snel € 35000 excl btw. Daarbij zijn er natuurlijk ook nog de lopende kosten zoals wegenbelasting verzekering en onderhoud. Als deze bestelauto ook nog eens regelmatig stilstaat omdat er niet zoveel te bezorgen is, is dit natuurlijk extra zonde van de investering. Als u uw bezorgservice uitbesteedt aan een koeriersbedrijf hoeft u geen eigen voertuigen te kopen. Bovendien kunt u gemakkelijk switchen. Als u 10 kleine pakketjes te bezorgen heeft vraagt u de bezorger om een kleine auto en als u een keer een grote zending heeft vraagt u gewoon om een groter voertuig.

 • Geen hoge loonkosten en risico’s

  Elke ondernemer weet dat personeelskosten behoorlijk in de papieren kunnen lopen. Het houdt niet op bij het bruto uurloon. Werkgeverslasten, vakantiegeld, ziekteverzuim, vakantiedagen. Als u 1 bezorger in dienst heeft wil deze natuurlijk genoeg uren kunnen maken en ook zal hij of zij zo nu en dan op vakantie willen. Dat is niet vreemd uiteraard. U zult dan tijdens de vakantie een vervanger moeten zoeken en als iemand zich op het laatste moment ziek meldt heeft men vaak überhaupt geen vervanger die direct kan inspringen. Wordt een werknemer voor langere tijd ziek dan komen de dubbele kosten om de hoek kijken en daar wordt men niet vrolijk van. Uitbesteden is ook hier de uitkomst. Het koeriersbedrijf heeft meerdere mensen die kunnen bezorgen en als er iemand ziek wordt of vakantie heeft komt er gewoon iemand anders die ervaring heeft met dit soort werkzaamheden. Is er een rustige periode en zijn er weinig bezorgingen? Dan betaalt u alleen voor de uren die wel gewerkt worden. Heeft u een week geen bestellingen dan heeft u die week ook helemaal geen kosten voor de bezorging. Bij een eigen bezorgdienst lopen de kosten gewoon door. Afschrijving, wegenbelasting, verzekering, loonkosten.

 • Routeplanning

  U hoeft ook geen tijd te investeren in het uitstippelen van de juiste route. Een goed koeriersbedrijf beschikt over de juiste software om de ideale route te berekenen bij een route met meer of veel adressen.

 • Bewijs van aflevering

  Koeriers zijn doorgaans gewend om altijd voor ontvangst van een zending een handtekening voorzien van naam te vragen. De bezorger kan daarbij gebruik maken van afleverbonnen die u zelf aanlevert of u kunt vragen of de bezorger zelf een lijst maakt. Dit kan allemaal naar uw eigen smaak worden ingericht. Het kan uiteraard ook zijn dat u geen handtekening voor ontvangst nodig acht.

 • Laagdrempelig

  Misschien twijfelt u of uw bedrijf wel geschikt is voor het inhuren van een bezorgdienst. Daar is geen reden toe. De vraag is op welke manier de bezorgdienst zich het beste kan aanpassen aan uw bedrijf. U kunt het zo gek niet bedenken of de bezorger kan tegemoet komen aan uw wensen. Heel vroeg bezorgen, heel laat bezorgen, handtekening voor ontvangst, enige tijd voor aankomst bellen met de klant, op locatie afrekenen etc etc.
  Vraag naar de mogelijkheden. U zult verbaasd zijn hoe eenvoudig u uw bezorgservice kunt uitbesteden.

Waarom kiezen voor onze bezorgdienst

Uitstekende klantenservice

Bij ons staat de klant altijd op de eerste plaats. Ons team van klantenserviceprofessionals is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. We streven ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden met onze diensten. Een snelle communicatie is een van de speerpunten van ons bezorgdienst

Competitieve tarieven

Afgezien van het aanbieden van betrouwbare en efficiënte bezorgdiensten, bieden we ook concurrerende tarieven aan. We geloven dat kwaliteitsdiensten niet duur hoeven te zijn, en we streven ernaar om onze klanten de beste waarde voor hun geld te bieden.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte bezorgdienst, dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze professionele teamleden zorgen ervoor dat uw goederen veilig en op tijd worden bezorgd, met behulp van geavanceerde technologieën en optimale routes. Onze bezorgdienst biedt de perfecte oplossing voor al uw bezorgbehoeften.

Met uitstekende klantenservice en concurrerende tarieven, kunt u erop vertrouwen dat wij u de beste bezorgervaring zullen bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw bezorging over aan de professionals van Cargoplanner.

Spread the love

Heeft u vragen?