Cargoplanner.nl | Koerier Limburg 045-7113334

Koeriersdienst internationaal

Koeriersdienst internationaal

Vervoeren jullie ook pakketten of pallets naar het buitenland ? Deze vraag krijgen we met enige regelmaat. Wat blijkbaar voor sommige mensen niet zo logisch klinkt is voor ons heel normaal.

Het antwoord is dus “Ja. Wij bezorgen uw goederen ook in het buitenland.” Nu is men vanuit zuid Limburg al snel in het buitenland. België en Duitsland liggen bijvoorbeeld op steenworp afstand.

Naar welke landen rijden onze koeriers?

Onze koeriersdienst is zeer internationaal georiënteerd. De meest voorkomende landen buiten Nederland zijn België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk. Maar we bezorgen uw pakketten of pallets ook in Italië, Spanje, Oostenrijk, Denemarken, Zweden.

Vervoer buiten de EU.

Wij bezorgen voor een aantal van onze klanten ook goederen in Zwitserland, Noorwegen en UK. Echter is het op dit moment nog zo dat de klant dan zelf de douaneformaliteiten heeft georganiseerd. Onze koerier meldt zich dan met de vracht en benodigde documenten die hij heeft ontvangen, bij een douaneagent die de klant zelf heeft geregeld. Nadat de douaneafhandeling klaar is, rijdt de koerier door naar zijn internationale bestemming buiten de EU. Er wordt nog gewerkt aan een dienst om ook de douaneformaliteiten voor onze klanten te organiseren.

Goedkope koerier

Het moge duidelijk zijn dat veel Nederlanders graag op de kosten letten. Een (internationale) koeriersdienst met een goede service zal nooit heel goedkoop zijn. Voor onze klanten is het echter van groot belang dat hun goederen veilig worden vervoerd en met een grote mate van zekerheid op tijd op hun bestemming aankomen. In vergelijking met andere vervoerders zijn we er zeker van dat we scherpe tarieven hanteren maar men kan ons qua tarief uiteraard niet vergelijken met de reguliere internationale pakketdiensten. Ondanks dat dit een geval is van appels met peren vergelijken gebeurt dit toch met enige regelmaat.

Koerier internationaal

Heeft u dus een koeriersdienst nodig die internationaal actief is, bel dan Cargoplanner. Wij maken graag een vrijblijvend offerte voor uw (spoed)transport naar een bestemming binnen Europa.
Wij maken graag een gratis en vrijblijvende offerte voor u.

Spread the love

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.