Koeriersdienst Limburg

koeriersdienst Limburg vlag

Koeriersdienst Limburg nodig ?

Onze koeriersdienst is in Limburg gevestigd en u kunt natuurlijk al uw goederen laten ophalen en bezorgen in Limburg. Maar ons werkgebied is veel groter dan Limburg. Onze chauffeurs rijden door heel Europa.

Koeriersdienst zuid Limburg.

Gezien wij de meeste bestelauto’s en vrachtauto’s in zuid Limburg hebben staan kunnen wij vrijwel altijd binnen 30-40 minuten uw spoedzending ophalen en vervolgens direct naar de bestemming rijden.
Koeriersdienst Limburg België   Natuurlijk vervoeren wij ook graag pakketten, pallets etc voor onze Belgische klanten. Belgisch Limburg ligt op steenworp afstand en we kunnen hier dus ook zeer snel ter plaatse zijn.

Koeriersdienst Limburg door heel Europa.

Koeriersritten binnen Limburg komen voor regelmatig voor maar het merendeel van de transportopdrachten die wij krijgen gaan over grotere afstanden. Menig koerier van Cargoplanner heeft al alle hoeken van Europa gezien. Van het uiterste noorden in Zweden tot het zonnige zuid Europa. Het maakt voor ons niet uit. Wij zorgen dat uw zending er snel komt.

Koerier Maastricht.

Maastricht is natuurlijk een centrum van bedrijvigheid in Limburg. Als uw bedrijf is gevestigd in Maastricht kunt u er op rekenen dat wij altijd wel snel een auto in de buurt hebben. In Maastricht bevinden zich ook veel kantoren en natuurlijk de universiteit en het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Dit zijn bij uitstek bedrijven die graag gebruik maken van onze diensten. Zo rijden wij regelmatig met belangrijke documenten van Maastricht naar Luxemburg. Van Maastricht-airport halen wij meerdere keren per dag vervangende onderdelen voor datacenters en communicatiemasten op. Deze worden door heel Europa bezorgd.

U merkt het. Onze roots liggen in Limburg.

Spoedtransporten buiten Limburg.

Er gebeurt veel in Limburg maar het meeste gebeurt toch erbuiten. 😊  Limburg is natuurlijk maar een heel klein gebied binnen het Europese continent. Heeft u bij wijze van spreken een spoedzending die van zuid Frankrijk naar Polen moet worden vervoerd ? Ook daarvoor hebben we vaak heel goede opties om dit uiterst snel voor u te regelen. We werken dan ook samen met veel betrouwbare logistieke partners in binnen- en buitenland.

Dus of u nu een document van Maastricht naar Venlo wilt laten brengen of pallets van Barcelona naar Hamburg, u kunt het uiterst snel door ons laten regelen.

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. En als de nood hoog is ontvangt u van ons zeer snel een offerte voor spoedtransport .

Spread the love

Heeft u vragen?