Cargoplanner.nl | Koerier Limburg 045-7113334

Paspoort vergeten?

Paspoort vergeten? Koerier bellen.

Paspoort vergeten?

Vakantieperiode
De vakantieperiode is weer aangebroken en veel mensen gaan op vakantie. In de hectiek die vaak in aanloop naar de reis ontstaat wil men nogal eens iets vergeten. Nu zijn veel zaken natuurlijk ook gewoon op vakantie te koop. Tandenborstel vergeten? Geen probleem. Zwembroek niet bij? Koop het in een van de winkeltjes aan de kust.

Paspoort of tickets
Maar wat als je nu iets heel belangrijks vergeet? Stel je voor dat je op het vliegveld staat zonder paspoort of tickets. Of je ontdekt dit pas op het vakantieadres als je daar net met de auto naartoe bent gereden. Ga je dan zelf terug naar huis rijden of schakel je liever een koerier in die veel sneller met jouw paspoort op locatie kan zijn?

Verplicht
Je bent natuurlijk sowieso verplicht om een paspoort of id-bewijs bij je te hebben maar als je met een vliegtuig wil vertrekken zal men überhaupt niet aan boord komen. Het is dus van belang dat men toch zo snel mogelijk over een van deze documenten beschikt.

Spoedkoerier
Voor dit soort zaken (ook buiten de vakantieperiode natuurlijk) kan men ons met een gerust hart inschakelen. Wij sturen direct een koerier naar uw huisadres of waar uw paspoort of ticket dan ook op te halen is en de chauffeur rijdt rechtstreeks naar de luchthaven of uw vakantieadres. Hij zal op locatie contact met u opnemen en het paspoort overhandigen in de vertrekhal, hotellobby, camping, wegrestaurant, treinstation etc etc.

Bent u onderweg zonder paspoort en heeft u met spoed een koerier nodig? Bel of mail ons dan.

Spread the love

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.